Decembar 05, 2020

Items filtered by date: Ponedjeljak, 02 Novembar 2020

U subotu, 31.10.2020. godine u džematu Stijena, Medžlis IZ Cazin, upriličena je hafiska dova hafizu Ahmedu Hašiću, svršeniku medrese "Reis Džemaludin-ef. Čaušević" i studentu Fakulteta islamskih nauka u Sarajevu.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić upriličio je prijem za izvođače programa centralne mevludske svečanosti Rijaseta IZ u BiH koja je održana u četvrtak, 29.10.2020. godine, kao i za predstavnike Media centra Islamske zajednice.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić primio je predsjednika džemata "Bošnjak" iz Graca Ramiza Omeradžića.

Ponedjeljak, 02 Novembar 2020 01:24

Predstavnici IOM-a posjetili muftiju Kudića

Predstavnici Međunarodne organizacije za migracije (IOM) za Unsko-sanski kanton su posjetili muftiju bihaćkog hafiza Mehmed-ef. Kudića.

BIHAĆ, 29. OKTOBRA (MINA) - U Gradskoj džamiji u Bihaću večeras je održan centralni mevlud Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini kojim je obilježena 50. godišnjica kontinuiranog izlaženja Islamskih informativnih novina (IIN) Preporod.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić sa svojim saradnicima i direktor Uprave za administrativno-pravne poslove Rijaseta IZ u BiH Mensur Karadža boravili su u službenoj posjeti Medžlisu IZ Bosanska Kostajnica. Ovo je redovna posjeta Muftije bihaćkog ovom medžlisu s ciljem sagledavanja stanja u ovom medžlisu i traženje načina da se pomogne i osnaži u svome djelovanju.

© 2019 Muftijstvo bihaćko All Rights Reserved. Designed By N-H