Februar 21, 2020

U petak, 29.11.2019. godine, muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je održao hutbu i predvodio džuma-namaz u Ferhat-pašinoj džamiji (Ferhadija) u Banjaluci. Hutbu muftije Kudića prenosimo u cjelosti.

Povodom početka nove mektebske 2019/2020. godine hafiz Mehmed-ef. Kudić, muftija bihaćki, je uputio čestitku koju prenosimo u cjelosti:

Povodom Nove 1441. hidžretske godine, muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je uputio čestitku tim povodom, a koju prenosimo u cjelosti.

Bajramski  intervju za dnevni list Oslobođenje je dao muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić u kojem  su aktuelizirane mnkge zanimljive teme koje se tiču građana Unsko-sanskog kantona i bihaćkog muftijstva. Intervju prenosimo u cjeosti.

Bihać, 11.9.2019. - Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef .Kudić je predvodio bajram-namaz i kazivao bajramsku hutbu u gradakoj džamiji u Bihaću. 

Povoodom nastupajućeg kurban bakrama, Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je uputio bajramsku čestitku koju prenosimo u cjelosti.

Povodom 23, kolektivne dženaze, koja će se klanjati u Prijedoru 20.7.2019. godine, muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je u džamiji Fethija u Bihaću održao hutbu, a koju prenosimo u cjelosti.

Muftija bihaćki Mehmed-ef. Kudić je u svom uredu u Bihaću u ponedjeljak, 03.06.2019/29. ramazana 1440. hidžretske godine održao konferenciju za medije na kojoj je, između ostalog, pročitao i svoju bajramsku čestitku. Bajramsku čestitku prenosimo u cjelosti.

© 2019 Muftijstvo bihaćko All Rights Reserved. Designed By N-H