Septembar 17, 2021

Items filtered by date: Petak, 18 Juni 2021

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je u svom uredu u Bihaću primio g. Jasmina Spahića, direktor Regionalnog odbora MDD “Merhamet” Banja Luka i njegovog kolegu g. Alena Prošića, direktor Regionalnog odbora MDD “Merhamet” Bihać. Razgovarali su o saradnji Merhameta sa institucijama Islamske zajednice na području Muftijstva bihaćkog, te o drugim temama koje tretiraju socijalnu i humanitarnu dimenziju našeg naroda.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić primio je u svom uredu u Bihaću glavnog imama Medžlisa IZ Prijedor Husein-ef. Velića, predstavnike džemata Čarakovo; Husu ef. Jašarevića, predsjednika džematskog odbora Šukriju Musića i predstavnika šehidskog mezarja Čarakovo Seada Hodžića.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić, posjetio je udruženje "Radosti druženja", udruženje roditelja, djece i mladih sa posebnim potrebama USK-a. Tim povodom se susreo sa predsjednicom udruženja Mirsadom Hodžić i upoznao se sa okolnostima u kojima radi i djeluje ovo udruženje. Muftija Kudić je ovim povodom uručio prigodan poklon i pomoć ovom udruženju.

© 2019 Muftijstvo bihaćko All Rights Reserved. Designed By N-H