Juli 24, 2021

Items filtered by date: Utorak, 13 Juli 2021

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je zajedno sa glavnim imamom i predsjednikom Medžlisa IZ Prijedor mr. Husein-ef. Velićem i g. Ajdinom Varmazom održao sastanak sa predsjednicima džematskih odbora iz Prijedora. Teme su bile mnogobrojne, te su sve mutevelije pojedinačno iznijeli problematiku sa kojom se suočavaju, svoje viđenje aktuelne situacije, te svoje prijedloge za unapređenje rada džemata u ovom medžlisu.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je danas u posjetu primio Almina Hopovca, ministra obrazovanja, nauke, kulture i sporta USK-a i g. Suvada Šahinovića, direktora Kantonalnog fonda za pomoć u stambenom zbrinjavanju i zapošljavanju boračkih populacija USK. Razgovarali su o zajedničkim projektima koje Muftijstvo bihaćko sprovodi u saradnji sa Ministarstvom obrazovanja.

Muftija bihaćki hafiz Mehmed-ef. Kudić je u svom uredu u Bihaću primio prof. dr. Almira Badnjevića, profesora na Farmaceutskom i Stomatološkom fakultetu u Sarajevu i stručnjaka iz oblasti energetike i bioinženjeringa, a koji je porijeklom iz Bosanske Krupe.

© 2019 Muftijstvo bihaćko All Rights Reserved. Designed By N-H