Povežite se s nama

Mreža mladih

Humanitarna aktivnost Mreže mladih Medžlisa IZ Kozarac

U sklopu svojih redovnih aktivnosti, djevojke, članice Mreže mladih Medžlisa IZ Kozarac su podijelili četiri prehrambena paketa za četiri porodice socijalno ugroženih građana u Kozarcu.

“Sretni smo što smo u prilici da pomognemo onima kojima je naša pomoć potrebna. Uvijek kada pomažemo motiv nam je Božije zadovoljstvo i velika nagrada koja čeka one koji pomognu drugim ljudima, koji ih ne ostavljaju na cjedilu i koji otklanjaju poteškoće drugih ljudi, kao što stoji u jednom hadisu. Uručili smo četiri prehrambena paketa i svakako ćemo nastaviti i sa našim humanitarnim aktivnostima u sklopu Mreže mladih našeg medžlisa” – istakle su članice Mreže mladih Medžlisa IZ Kozarac.

Koordinatorica ove aktivnosti pri Mreži mladih muallima Munira Hrnjić se zahvalila svim članicama i članovima Mreže mladih Medžlisa IZ Kozarac i istakla da je posebno sretna što su svi akteri ove priče i svih dosadašnjih akcija bili sretni što mogu pružiti svoju podršku onima kojima je pomoć i podrška potrebni, te izrazila očekivanja da će ovakve akcije u narednom periodu biti intenzivnije i brojnije.

More in Mreža mladih