Povežite se s nama

Ilmijja

Održana redovna sjednica udruženja Ilmijje Bihać

U prostorijama Muftijstva bihaćkog, u ponedjeljak, 22. februara 2021, Okružni odbor Ilmijje Muftijstva bihaćkog održao je svoju redovnu sjednicu na kojoj su tretirana pitanja radnog i projektnog izvještaja Okružnog odbora u proteklom periodu, pitanja članarina, Biltena Ilmijje Muftijstva bihaćkog koji je u pripremi, te ostala pitanja koja su značajna za Udruženje Ilmijje.

Član Glavnog odbora Udruženja Ilmijje ispred Muftijstva bihaćkog ujedno član i Okružnog odbora Arif-ef. Erdić je upoznao Okružni odbor o aktuelnim pitanjima na kojima Glavni odbor Udruženja trenutno radi i prioritetima koje je stavio ispred sebe za realizaciju u narednom periodu.
Sastankom je rukovodio predsjednik Okružnog odbora Ilmijje, Omer-ef. Redžić, koji je prisutnim članovima prezentirao dosadašnji rad i projekte, a zapisnik je vodio sekretar Okružnog odbora Haris-ef. Japić.

Zahvaljujemo se Muftiji bihaćkom hafizu Mehmedu-ef. Kudiću na ustupljenim prostorijama Muftijstva, i ogromnoj podršci u našem radu i projektima koju nam kao Muftija bihaćki pruža, stoji u informaciji Okružnog odbora udruženja Ilmijje Muftijstva bihaćkog.

More in Ilmijja