Povežite se s nama

Mreža mladih

Seminar sa Valdetom Peštalićem za koordinatore Mreže mladih Muftijstva bihaćkog

Jedan od ciljeva Muftijstva bihaćkog prema koordinatorima Mreže mladih na nivoima medžlisa i jeste omogućavanje stručnih edukacija koje će im olakšavati ovu čestitu misiju.

Seminar pod nazivom “Mreža mladih – zašto, kako i šta”, održan je 31.1.2022. god. u prostorijama Medžlisa IZ-e Bihać.
“Zadatak seminara nastojao je dati odgovor na pitanje zašto i kako biti uspješan, koristan i zadovoljan koordinator Mreže mladih te na koji način istražiti potrebe mladih i kreirati i implementirati inovativne i kreativne projekte za mlade. Koordinatori su iskazali zahvalnost na organiziranom seminaru, a naročito angažmanom Valdeta Peštalića koji nam je dao vrijedne alate i smjernice kako nastaviti sa realizacijom uspješnih projekata i u narednoj 2022. godini” – rekao je Aldin-ef. Adilović, koordinator Mreže mladih Muftijstva bihaćkog.
Predavač na seminaru je bio g. Valdet Peštalić, šef Odjela za edukaciju pri Halal agenciji Islamske zajednici u BiH i trener konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa vladinim, nevladinim i biznis organizacijama u mnogim oblastima. Jedan od ciljeva Muftijstva bihaćkog prema koordinatorima Mreže mladih na nivoima medžlisa i jeste omogućavanje stručnih edukacija koje će im olakšavati ovu čestitu misiju. Koordinator Adilović se zahvalio koordinatorima medžlisa na predanom radu i zaželio im uspješan nastavak rada.

More in Mreža mladih